Menu Sluiten

Leveranciers Aandrijfriemen

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

One stop industry shop

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Stock is bij ons geen loos begrip. We beschikken zowel in Wevelgem, Antwerpen, Aalst en Bornem over een grote voorraad waardoor wachttijden tot een minimum worden herleid of onbestaande zijn. Bovendien is Supplimax bereid om voor u goederen in voorraad te houden en op afroep te leveren zodat uw exploitatie kosten dalen.

Een compleet pakket voor alle toepassingen:

Uiterst klantvriendelijke openingsuren: tijdens de week zijn we open van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00*. Op zaterdagochtend kan u bij ons terecht van 8u30 tot “s middags. Bovendien blijven wij tijdens vakanties open zodat u optimaal van onze diensten gebruik kan maken.

Persoonlijk contact is voor ons uitermate belangrijk. Door onze compacte structuur staan onze medewerkers dicht bij de klant en kunnen we u service op maat aanbieden.

Performante logistiek: dagelijks vertrekken goederen met eigen transport, UPS, TNT en bpost. Heeft u nood aan dringend transport dan regelen wij zelfs een koerierdienst voor u.

Ligging: door de centrale ligging tussen verschillende autosnelwegen zijn we vlot bereikbaar vanuit elk hoek van Vlaanderen en Noord-Frankrijk.

Informatica: ons specifiek systeem wordt steeds verder geoptimaliseerd; momenteel werken wij met SAP om nog beter op uw vragen te kunnen inspelen.

Medewerkers met de nodige know-how en die klantgericht denken vormen de kern van Supplimax. Door de open structuur is iedereen vlot bereikbaar en kunnen we vlug inspelen op uw vragen en wensen.

Advies: heeft u vragen bij bepaalde toepassingen of bij bepaalde projecten, dan staan wij u graag met concrete raad en expertise bij.

Xtra info of iets speciefiek nodig? Bel of mail ons gerust, wij hebben het voor u.

More info

tags: Aandrijfriemen – Afdichtingen – Afdichtingstechniek – Afsluiters – Bevestigingsmateriaal – 

Wenst u meer info over leveranciers aandrijfriemen kijk dan vlug op https://supplimax.eu | Leveranciers Aandrijfriemen

Elektro Componenten | Electriciteit | Transport | Elektrische Auto | Industrie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers aandrijfriemen

nl nl fr en de producten kunststof transportbanden rubber transportbanden rond en vriemen aandrijfriemen modulaire banden metaal gaasbanden bandafschrapers transportrollen en trommels slijtvaste materialen vormstukken sectoren voedingssector tabakindustrie recyclage drukkerijen kartonnage textiel hout bouw andere sectoren service transportbanden op maat onderhoudswerken service ruime stock bedrijf nieuws jobs contact over belting belting staat voor kwaliteit en service leveranciers aandrijfriemen voor bedrijven op maat Als leverancier en installateur van transportbanden beperken we ons niet tot het plaatsen van uw transportband we staan ook in voor wisselstukken onderdelen en het onderhoud van het hele transportbandsysteem. Een engagement dat resulteert in een optimale en eff.

bemden s sprl rue communale b bruxelles tel. .. Fax .. Email infobemdens.be c fr rubber elastomeren celrubber rubbergecoat doek hypalonreg neopreen vloerbekledingen gerecycleerd rubber plastics gamma technische plastics pvc stroken riemen polyurethaan lijm stuur deze pagina aan een vriend voeg deze pagina toe aan uw favorieten versie geschikt om af te drukken ons bedrijf bemdens bvba is een in het brusselse gevestigd familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van technische producten in rubber of afgeleiden. Enkele van onze activiteiten zijn de vervaardiging van stukken en stroken rubber van diverse kwaliteiten de verdeling van aandrijfriemen gekarteld en plat profiel.

De discipline van Leveranciers aandrijfriemen

service contact vacatures catalogus aanvragen nieuws over rubix giss leveringsvoorwaarden onderdeel van rubix group mvo producten aandrijftechniek amp mechatronica pneumatiek perslucht flow amp sealing tooling amp meten safety gereedschappen industrial supplies amp kunststoffen lastechniek bevestiging amp montagetechniek reiniging services berekeningen onderhoud en herstellingen ondersteuning in energiebesparingsprogramma s lagerinspectie persen hydrauliekleidingen eigen versnijding en stansen van rubber fabricage aandrijfriemen op maat bewerkingscenter lineairtechniek vmi vendor managed inventory vestigingen uptime magazine rubix exclusive brands roebuck giss bestel online industrile en onderhoudsklanten uit alle sectoren vertrouwen op rubix uw partner rubix biedt u een keur aan uptime services en competences bent u geïnteresseerd in de prijs van leveranciers aandrijfriemen In diverse technische productgroepen ondernemen we met u mee zodat u zich vooral kunt richten op uw eigen werk. Het leveren van parts spareparts en industrial supplies vormt de basis van on.